Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Töltött finomságok

Töltött gomba spárgával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gombát megtisztítom és félreteszem. A petrezselymet apróra vágom, a zsemléket vízbe áztatom, majd kinyomkodom, és a húshoz adom a fűszerekkel, a tojással és a petrezselyemmel együtt. Ezt a keveréket használom a gombák megtöltésére. Az így megtöltött gombákat olajozott tepsibe helyezem, a tetejüket megszórom reszelt sajttal. Ha van otthon egy kis bacon, azt is ráteszem […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A gombát megtisztítom és félreteszem. A petrezselymet apróra vágom, a zsemléket vízbe áztatom, majd kinyomkodom, és a húshoz adom a fűszerekkel, a tojással és a petrezselyemmel együtt. Ezt a keveréket használom a gombák megtöltésére.

Az így megtöltött gombákat olajozott tepsibe helyezem, a tetejüket megszórom reszelt sajttal. Ha van otthon egy kis bacon, azt is ráteszem a sajt tetejére. 180-200 fokos sütőben körülbelül 25-30 perc alatt készre sütöm.

A spárgát enyhén sós vízben párolom körülbelül 10 percig, majd lecsepegtetem. A rizst szintén enyhén sós vízben megfőzöm, amihez általában olyan rizst választok, amit csak 10-12 percig kell főzni.

Az ételhez öntetként majonéz és ketchup keverékét kínálom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is