Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Rakott zöldség

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vöröshagymát megdinszteljük, majd egy tűzálló tálba tesszük. Hozzáadjuk a megmosott rizst, a mexikói zöldségkeveréket, sózzuk, vegetával ízesítjük, és 2 dl vizet öntünk hozzá. Lefedjük, majd hideg sütőbe tesszük. 200 fokon 45 percig sütjük. Közben a karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük, majd sós vízben megfőzzük. A cukkinit karikákra vágjuk, és olajon megdinszteljük. Miután minden […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A vöröshagymát megdinszteljük, majd egy tűzálló tálba tesszük. Hozzáadjuk a megmosott rizst, a mexikói zöldségkeveréket, sózzuk, vegetával ízesítjük, és 2 dl vizet öntünk hozzá. Lefedjük, majd hideg sütőbe tesszük. 200 fokon 45 percig sütjük.

Közben a karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük, majd sós vízben megfőzzük. A cukkinit karikákra vágjuk, és olajon megdinszteljük.

Miután minden hozzávaló elkészült, tepsiben rétegezzük őket. Először a cukkini, majd a mexikói zöldséges rizs kerül rá, végül a brokkoli és a karfiol. Az egészet meglocsoljuk tejföllel, és reszelt sajttal szórjuk meg a tetejét.

200 fokos sütőben kb. 30 perc alatt pirosra és ropogósra sütjük. Céklával tálalva különösen ízletes.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Mexikói Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is