Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Szárnyas receptek

(Juh)túróval töltött csirkemell

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vastag csirkemellszeletet óvatosan bevágom, hogy szét tudjam nyitni, így egy nagyobb felületet kapok a töltéshez. A húst ízlés szerint sózom, borsozom, és megtöltöm juh- vagy túróval. Ezután visszahajtom a csirkemellet, és 175 fokos sütőben, vajjal kikent jénaiban, lefedve puhára párolom. Miután megpuhult, a fedőt levéve kicsit megpirítom a tetejét, hogy szép aranybarna legyen. Közben […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A vastag csirkemellszeletet óvatosan bevágom, hogy szét tudjam nyitni, így egy nagyobb felületet kapok a töltéshez. A húst ízlés szerint sózom, borsozom, és megtöltöm juh- vagy túróval. Ezután visszahajtom a csirkemellet, és 175 fokos sütőben, vajjal kikent jénaiban, lefedve puhára párolom. Miután megpuhult, a fedőt levéve kicsit megpirítom a tetejét, hogy szép aranybarna legyen.

Közben a tésztát sós vízben kifőzöm, majd leszűröm.

A fokhagymát, kínai kelt, feta sajtot és petrezselymet apróra vágom, majd egy kevés vízzel összeturmixolom. Tálalás előtt a keveréket serpenyőben felmelegítem, és összeforgatom a főtt tésztával, hogy az ízek jól átjárják.

A paradicsomot felszeletelem, és olívaolajon körülbelül 3 percig sütöm, hogy kissé karamellizálódjon.

Végül a túróval töltött csirkemellet a tésztával és a sült paradicsommal együtt tálalom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Görög Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is