Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Felhevített olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a szintén apróra vágott gombát. Ezt sóval,borssal, őrölt szerecsendióval ízesítjük. Megvárjuk amíg a gomba elfövi a levét. Ezután kerül bele a felcsíkozott tarja. Összepirítjuk és félretesszük hűlni. A camemberteket keresztbe félbevágjuk, belsejüket kikaparjuk egy kanállal(én kiskanállal szoktam), majd megtöltjük az előbb elkészített raguval. 2 db tojást, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.06.

Hozzávalók

Elkészítése

Felhevített olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a szintén apróra vágott gombát. Ezt sóval,borssal, őrölt szerecsendióval ízesítjük. Megvárjuk amíg a gomba elfövi a levét. Ezután kerül bele a felcsíkozott tarja. Összepirítjuk és félretesszük hűlni.

A camemberteket keresztbe félbevágjuk, belsejüket kikaparjuk egy kanállal(én kiskanállal szoktam), majd megtöltjük az előbb elkészített raguval.

2 db tojást, kb 20 dkg lisztbe ütünk, hozzáadunk 3 dl tejet és ezt kikeverjük. Először ebbe a masszába, majd zsemlemorzsába panírozzuk.(lehet duplán is akinek van türelme, én egyszer szoktam)

Szép pirosra sütjük. A sajtbelsőket kis zöldfűszerrel, sóval és a főzőtejszínnel pár percig főzzük, majd a rántott sajtra tesszük vagy mellé kínáljuk. Én ezt nem mindig csinálom meg mert sima majonézzel is szeretjük. Köretnek rizst ajánlok hozzá.

Vigyázat, nagyon laktató!)

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is