Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát megfonnyasztjuk az olajban, majd hozzáadjuk a darált húst, megsózzuk, és addig sütjük, amíg kifehéredik. Ekkor rászórjuk a pirospaprikát, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és együtt pároljuk. A gomba levet ereszt, de ha szükséges, egy kis vizet önthetünk alá. Amikor minden megpuhult, hozzákeverünk egy evőkanálnyi tejfölt (vagy többet, ha tejfölösebben szeretjük), és összeforraljuk. Közben sós […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát megfonnyasztjuk az olajban, majd hozzáadjuk a darált húst, megsózzuk, és addig sütjük, amíg kifehéredik. Ekkor rászórjuk a pirospaprikát, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és együtt pároljuk. A gomba levet ereszt, de ha szükséges, egy kis vizet önthetünk alá.

Amikor minden megpuhult, hozzákeverünk egy evőkanálnyi tejfölt (vagy többet, ha tejfölösebben szeretjük), és összeforraljuk. Közben sós vízben megfőzzük a spagettit.

Egy jénait kiolajozunk, és elkezdjük rétegezni az ételt: egy réteg spagettit teszünk az aljára, majd erre kerül a gombás darált hús. Ezt a rétegezést addig folytatjuk, amíg el nem fogynak az alapanyagok, közben a rétegek közé reszelhetünk sajtot is. A legfelső réteg tészta legyen, amit befedünk tejföllel, majd reszelt sajttal szórjuk meg a tetejét.

Közepes lángon addig sütjük, amíg a sajt szépen megpirul.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Olasz Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is