Elkészítése
A hagymát megfonnyasztjuk az olajban, majd hozzáadjuk a darált húst, megsózzuk, és addig sütjük, amíg kifehéredik. Ekkor rászórjuk a pirospaprikát, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és együtt pároljuk. A gomba levet ereszt, de ha szükséges, egy kis vizet önthetünk alá.
Amikor minden megpuhult, hozzákeverünk egy evőkanálnyi tejfölt (vagy többet, ha tejfölösebben szeretjük), és összeforraljuk. Közben sós vízben megfőzzük a spagettit.
Egy jénait kiolajozunk, és elkezdjük rétegezni az ételt: egy réteg spagettit teszünk az aljára, majd erre kerül a gombás darált hús. Ezt a rétegezést addig folytatjuk, amíg el nem fogynak az alapanyagok, közben a rétegek közé reszelhetünk sajtot is. A legfelső réteg tészta legyen, amit befedünk tejföllel, majd reszelt sajttal szórjuk meg a tetejét.
Közepes lángon addig sütjük, amíg a sajt szépen megpirul.

