Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Gombás borjú paprikás ajvárral

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az apróra vágott hagymát a felforrósított zsíron megdinszteljük, majd hozzáadjuk az ajvárt és elkeverjük. Ezután hozzáadjuk a megtisztított, kockákra vágott húst. Elkeverjük a húst a hagymás alappal, majd fedő alatt lassú tűzön puhára pároljuk (időnként nézzük meg, hogy elég folyadék legyen a hús körül, ha szükséges pótoljuk a folyadékot). Ízlés szerint ízesítsük sóval, borssal. Amíg […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2021.09.08.

Hozzávalók

Habaráshoz

Elkészítése

Az apróra vágott hagymát a felforrósított zsíron megdinszteljük, majd hozzáadjuk az ajvárt és elkeverjük.

Ezután hozzáadjuk a megtisztított, kockákra vágott húst. Elkeverjük a húst a hagymás alappal, majd fedő alatt lassú tűzön puhára pároljuk (időnként nézzük meg, hogy elég folyadék legyen a hús körül, ha szükséges pótoljuk a folyadékot).

Ízlés szerint ízesítsük sóval, borssal.

Amíg puhul a hús, addig a gombákat vágjuk félbe, majd egy serpenyőben pirítsuk le. Amikor a hús már félig megpuhult, adjuk hozzá a gombát, majd főzzük teljesen puhára a húst és a gombát is.

Ezután tejfölös habarással sűrítsük be a paprikást. Ízlés szerint tálaljuk valamilyen körettel az elkészült ételt. Parasztgaluska vagy tarhonya illik hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Szerb Évszak: Ősz Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is