Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkeszárnyakat alaposan megtisztítjuk és ízlés szerint befűszerezzük. Egy tepsit vagy kerek edényt sütőpapírral kibélelünk, majd a szalonnaszeleteket elrendezzük a sütőpapíron, ez lesz az alap a csirkéhez. Egy tálban összekeverjük a natúr joghurtot és a mézet. Egy másik tálba tesszük a cornflakes-t, és enyhén összetörjük. A csirkeszárnyakat először megforgatjuk a mézes joghurtban, majd a cornflakes […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.11.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkeszárnyakat alaposan megtisztítjuk és ízlés szerint befűszerezzük. Egy tepsit vagy kerek edényt sütőpapírral kibélelünk, majd a szalonnaszeleteket elrendezzük a sütőpapíron, ez lesz az alap a csirkéhez.

Egy tálban összekeverjük a natúr joghurtot és a mézet. Egy másik tálba tesszük a cornflakes-t, és enyhén összetörjük. A csirkeszárnyakat először megforgatjuk a mézes joghurtban, majd a cornflakes morzsában, hogy egyenletesen bevonja a húst.

A szalonnára helyezzük a panírozott csirkeszárnyakat. A maradék mézes joghurtot a csirkére öntjük, és egy kevés extra cornflakes-t szórunk a tetejére a még ropogósabb hatásért.

A tepsit 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és közepes lángon fedő alatt pároljuk a csirkét, amíg meg nem puhul. Amikor a csirke már puha, levesszük a fedőt, reszelt sajtot szórunk a tetejére, és aranybarnára sütjük.

Köretajánlat:

A csirkeszárnyak mellé currys rizst vagy burgonyapürét javaslok, amelyek tökéletesen kiegészítik az étel ízeit.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is