Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hidegtálak

Tüzes húsgombócok mexikói salátával, csípős szósszal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kolbászról lehúzzuk a bőrét, egy keverőtálba tesszük és villával szétnyomkodjuk. Ezután hozzáadjuk a tojást, kevés zsemlemorzsát és a chilit. Jól összedolgozzuk, majd a masszából nedves kézzel apró gombócokat formálunk. Baconbe burkoljuk, megtűzzük fogpiszkálóval és kiolajozott tepsibe rakjuk. 200 °C-on kb 20-25 perc alatt megsütjük. A salátához a lecsepegtetett babot, kukoricát, a felkarikázott hagymát és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
meridiana
Beküldte: 2021.10.08.

Hozzávalók

Salátához

Szószhoz

Elkészítése

A kolbászról lehúzzuk a bőrét, egy keverőtálba tesszük és villával szétnyomkodjuk.

Ezután hozzáadjuk a tojást, kevés zsemlemorzsát és a chilit. Jól összedolgozzuk, majd a masszából nedves kézzel apró gombócokat formálunk. Baconbe burkoljuk, megtűzzük fogpiszkálóval és kiolajozott tepsibe rakjuk.

200 °C-on kb 20-25 perc alatt megsütjük.

A salátához a lecsepegtetett babot, kukoricát, a felkarikázott hagymát és a felkockázott paprikát egy tálban összekverjük.

Elkészítjük a salátalevet a vízből, borecetből a sóval és a cukorral, majd meglocsoljuk vele a zöldséget.

A sült húsgombócokat tarka salátával és a csípős szósszal kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Mexikói Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
meridiana
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is