Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst felkockázzuk. A hagymát és a paprikákat csíkokra vágjuk. Egy mélyebb serpenyőben vagy edényben felforrósítjuk az olajat, majd fehéredésig pirítjuk rajta a húst. A húst ezután kiszedjük és félretesszük. A maradék olajon megdinszteljük a hagymát és a paprikákat. Ha picit összeesett, akkor visszatesszük hozzá a húst, elkeverjük és ízlés szerint fűszerezzük, majd jól összekeverjük. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
hajni21
Beküldte: 2021.10.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst felkockázzuk. A hagymát és a paprikákat csíkokra vágjuk.

Egy mélyebb serpenyőben vagy edényben felforrósítjuk az olajat, majd fehéredésig pirítjuk rajta a húst. A húst ezután kiszedjük és félretesszük.

A maradék olajon megdinszteljük a hagymát és a paprikákat. Ha picit összeesett, akkor visszatesszük hozzá a húst, elkeverjük és ízlés szerint fűszerezzük, majd jól összekeverjük.

Felöntjük kb fél liter tejjel, hozzáadjuk a tésztát és alaposan összekeverjük. Letakarjuk, majd kb 30 percig főzzük.

Közben többször megkeverjük, ellenőrizzük hogy a tészta megpuhult-e. Ha szügséges önthetünk még rá tejet. A végén bőven megszórjuk reszelt sajttal, elkeverjük és még pár percig főzzük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Spanyol Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
hajni21
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is