Elkészítése
A tésztához a hét tojás fehérjét kemény habbá verjük a cukorral, majd óvatosan beleforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet és az apróra darált diót. Az elkészült tésztát egy közepes méretű, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 170 fokra előmelegített hőlégkeveréses sütőben kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük.
A krémhez megfőzzük a pudingot a tojássárgájával, majd még langyosan hozzáadjuk a vajat, hogy szép krémes legyen. A krémet megfelezzük: az egyik felébe étcsokoládét keverünk, hogy csokoládés pudingkrémet kapjunk. Ezután mindkét krémet hagyjuk kihűlni.
Amikor a tészta teljesen kihűlt, rákenjük a vaníliás pudingkrémet, majd tejben áztatott kekszeket fektetünk rá egyenletesen. A kekszes réteg tetejére a csokis pudingkrémet kenjük. Végül a kemény habbá vert habtejszínnel vonjuk be a sütemény tetejét, és reszelt csokoládéval díszítjük.
A süteményt egy éjszakára a hűtőben pihentetjük, hogy a keksz megpuhuljon és az ízek jól összeérjenek.

