Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Rakott finomságok

Isteni zöldséges rakott hús

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először a megpucolt és gerezdekre vágott burgonyát egy olívaolajjal meglocsolt kerámia tálba helyezzük. A korábban olívaolajban bepácolt hússzeleteket kivesszük a tányérból, és a pác megmaradt részét szétlocsoljuk a burgonyára, hogy még ízletesebb legyen. Finoman megsózzuk a burgonyát, majd a felvágott paradicsom és paprika felét ráhintjük. Ezután a pácolt hússzeleteket rárakjuk a zöldségekre, és a tetejére […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.18.

Hozzávalók

Elkészítése

Először a megpucolt és gerezdekre vágott burgonyát egy olívaolajjal meglocsolt kerámia tálba helyezzük. A korábban olívaolajban bepácolt hússzeleteket kivesszük a tányérból, és a pác megmaradt részét szétlocsoljuk a burgonyára, hogy még ízletesebb legyen. Finoman megsózzuk a burgonyát, majd a felvágott paradicsom és paprika felét ráhintjük.

Ezután a pácolt hússzeleteket rárakjuk a zöldségekre, és a tetejére szórjuk a paradicsom és paprika másik felét. A tálat lefóliázzuk, és 180 fokra előmelegített sütőben sütjük addig, amíg a hús és a burgonya meg nem puhul.

Amikor már minden puha, levesszük a fóliát, és a hússzeletekre reszelt sajtot szórunk. Visszatesszük a sütőbe, amíg a sajt szépen rá nem olvad, és aranybarnára nem sül.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is