Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először elkészítjük a ragut. A vöröshagymát felaprítjuk, és egy serpenyőben olajon megpároljuk. Ezután hozzáadjuk a többi hozzávalót (például hús, zöldségek, fűszerek), és addig sütjük, amíg minden megpuhul és a ragu elkészül. Közben a tojásokat egy tálban felverjük a tejjel, egy csipet sóval és liszttel. Egy nagy serpenyőt kiolajozunk, majd a tojásos keverék felét beleöntjük. Lefedjük […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.19.

Az omletthez

A raguhoz

Elkészítése

Először elkészítjük a ragut. A vöröshagymát felaprítjuk, és egy serpenyőben olajon megpároljuk. Ezután hozzáadjuk a többi hozzávalót (például hús, zöldségek, fűszerek), és addig sütjük, amíg minden megpuhul és a ragu elkészül.

Közben a tojásokat egy tálban felverjük a tejjel, egy csipet sóval és liszttel. Egy nagy serpenyőt kiolajozunk, majd a tojásos keverék felét beleöntjük. Lefedjük egy fedővel, és lassú tűzön addig sütjük, amíg az omlett megszilárdul.

Amikor az omlett kész, óvatosan egy tányérra csúsztatjuk. A felére halmozzuk a kész ragut, megszórjuk durvára reszelt sajttal, majd a másik felét ráhajtjuk.

Melegen tálaljuk és fogyasztjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is