Elkészítése
Először a tésztát alaposan összegyúrjuk, majd három egyenlő részre osztjuk és mindegyik lapot külön megsütjük.
Közben elkészítjük a krémet: a tejet, a pudingport és a lisztet összefőzzük, amíg egy sűrű állagú krémet kapunk. Hagyjuk kihűlni. Ezután a margarint a porcukorral habosra verjük, és hozzákeverjük a kihűlt pudingos krémet. A krémet kétfelé osztjuk: az egyik felébe apróra vágott zselécukrot keverünk, a másik felébe pedig két kanál kakaóport. A kakaós krémet ismét két részre osztjuk.
Az alsó tésztalapot megkenjük a kakaós krém egyik felével, majd ráhelyezzük a rumba forgatott babapiskótákat. A babapiskótára rásimítjuk a kakaós krém másik felét. Ezután ráhelyezzük a második tésztalapot, és ezt a zselécukros krémmel kenjük meg. Végül ráhelyezzük a harmadik tésztalapot.
Díszítés
A sütemény tetejére csokimázat kenünk, és színes szórócukorral díszítjük. Hűtőbe tesszük, hogy a rétegek összeálljanak, majd szeletelve tálaljuk.
Tepsi méret: kb 40×20 cm
