Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Piskóták

Talléros piskóta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A piskóta hozzávalóit alaposan összekeverjük, majd egy gáztepsibe öntve megsütjük. Amikor a piskóta elkészült, hagyjuk kihűlni. Közben elkészítjük a krémet. Fél liter tejet és két csomag pudingport felfőzünk, majd hagyjuk kihűlni, időnként megkeverve, hogy ne bőrösödjön. A cukrot és a margarint robotgéppel habosra verjük, és amikor a puding teljesen kihűlt, hozzáadjuk, hogy egy sima, krémes […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.20.

Piskóta

Krém

Elkészítése

A piskóta hozzávalóit alaposan összekeverjük, majd egy gáztepsibe öntve megsütjük. Amikor a piskóta elkészült, hagyjuk kihűlni.

Közben elkészítjük a krémet. Fél liter tejet és két csomag pudingport felfőzünk, majd hagyjuk kihűlni, időnként megkeverve, hogy ne bőrösödjön. A cukrot és a margarint robotgéppel habosra verjük, és amikor a puding teljesen kihűlt, hozzáadjuk, hogy egy sima, krémes állagot kapjunk.

A krémet egyenletesen felkenjük a kihűlt piskótára.

A sütemény tetejére kávés rumba forgatott piskótatallérokat helyezünk, ügyelve arra, hogy a tallérok egyforma nagyságúak legyenek, hogy a sütemény szépen rendezett maradjon. Végül meghintjük kakaóporral vagy csokireszelékkel.

Sztori

Fontos odafigyelni arra, hogy a piskótatallérok egyenlő méretűek legyenek, különben a sorok eltolódhatnak, és a süteményünk kissé ferde lesz!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is