Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először az ananászt kis darabokra vágjuk, majd félretesszük. A pudingport kevés tejjel és cukorral csomómentesre keverjük. A maradék tejet és 2,5 dl ananászlét felforraljuk, majd levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a feloldott pudingport. Folyamatos kevergetés mellett visszatesszük a tűzre, és az egészet felforraljuk, amíg besűrűsödik. A sűrű krémbe belekeverjük az ananászdarabokat. Egy 20 cm átmérőjű […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.20.

Hozzávalók

Elkészítése

Először az ananászt kis darabokra vágjuk, majd félretesszük. A pudingport kevés tejjel és cukorral csomómentesre keverjük. A maradék tejet és 2,5 dl ananászlét felforraljuk, majd levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a feloldott pudingport. Folyamatos kevergetés mellett visszatesszük a tűzre, és az egészet felforraljuk, amíg besűrűsödik. A sűrű krémbe belekeverjük az ananászdarabokat.

Egy 20 cm átmérőjű kuglófformát hideg vízzel kiöblítünk (vagy folpackkal kibélelünk, hogy könnyebb legyen majd kiborítani). A babapiskótákat ananászlével meglocsoljuk.

A formába először egy réteg pudingot öntünk, erre ráfektetjük az ananászlével meglocsolt babapiskótákat. Ezután újabb pudingréteget öntünk rá, és ezt a rétegezést addig folytatjuk, amíg a forma meg nem telik.

A kész desszertet fél napra a hűtőbe tesszük, hogy jól megdermedjen.

Megjegyzés

Ez a recept egy 20 cm-es formához készült. Ha nagyobb, például 28 cm-es formát használunk, érdemes a mennyiségeket megduplázni, ahogy a példámban is történt, ahol három sor babapiskóta került bele a nagyobb formába.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is