Elkészítése
Először a csirkecombokat megmossuk, a bőrüket lehúzzuk, és a csontoknál bevágjuk. Elkészítjük a pácot az ízlésünknek megfelelő fűszerekkel, majd a csirkecombokat alaposan beleforgatjuk a pácba. Letakarva a hűtőbe tesszük pár órára, hogy az ízek jól átjárják a húst.
Közben elkészítjük a burgonyapürét és az uborkasalátát a szokásos módon.
A pácolt csirkecombokat sütőzacskóba helyezzük, és egy kevés olajat öntünk a zacskóba. A sütőzacskó száját bekötjük, és pár helyen tűvel megszurkáljuk, hogy a gőz távozni tudjon. A zacskót egy kisebb tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben 30 percig pároljuk.
Ezután szétvágjuk a sütőzacskót, és további 25 percig pirítjuk a combokat, amíg aranybarnára sülnek.
Tálalás
A kész csirkecombokat burgonyapürével és uborkasalátával tálaljuk. Jó étvágyat!
