Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Pácolt csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először a csirkecombokat megmossuk, a bőrüket lehúzzuk, és a csontoknál bevágjuk. Elkészítjük a pácot az ízlésünknek megfelelő fűszerekkel, majd a csirkecombokat alaposan beleforgatjuk a pácba. Letakarva a hűtőbe tesszük pár órára, hogy az ízek jól átjárják a húst. Közben elkészítjük a burgonyapürét és az uborkasalátát a szokásos módon. A pácolt csirkecombokat sütőzacskóba helyezzük, és egy […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.22.

Hozzávalók 6 db combhozPáchoz

Burgonyapüréhez

Uborkasalátához

Elkészítése

Először a csirkecombokat megmossuk, a bőrüket lehúzzuk, és a csontoknál bevágjuk. Elkészítjük a pácot az ízlésünknek megfelelő fűszerekkel, majd a csirkecombokat alaposan beleforgatjuk a pácba. Letakarva a hűtőbe tesszük pár órára, hogy az ízek jól átjárják a húst.

Közben elkészítjük a burgonyapürét és az uborkasalátát a szokásos módon.

A pácolt csirkecombokat sütőzacskóba helyezzük, és egy kevés olajat öntünk a zacskóba. A sütőzacskó száját bekötjük, és pár helyen tűvel megszurkáljuk, hogy a gőz távozni tudjon. A zacskót egy kisebb tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben 30 percig pároljuk.

Ezután szétvágjuk a sütőzacskót, és további 25 percig pirítjuk a combokat, amíg aranybarnára sülnek.

Tálalás

A kész csirkecombokat burgonyapürével és uborkasalátával tálaljuk. Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is