Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hússzeleteket kiklopfolom, majd sózom és borsozom. Minden szeletet megkenek mustárral, majd ráhelyezem a feltétet: sonka, szalámi, főtt tojás, uborka, szeletelt hagyma és egy kis szalonna. Azután a húsokat felgöngyölöm és egy cérnával összekötöm vagy fogvájóval/hústűvel rögzítem, hogy sütésnél ne essenek szét. A maradék hagymát illetve egy kevés szalonnát olajon üvegesre pirítok, majd megszórom pirospaprikával […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
hajni21
Beküldte: 2022.01.31.

Hozzávalók

Elkészítése

A hússzeleteket kiklopfolom, majd sózom és borsozom.

Minden szeletet megkenek mustárral, majd ráhelyezem a feltétet: sonka, szalámi, főtt tojás, uborka, szeletelt hagyma és egy kis szalonna. Azután a húsokat felgöngyölöm és egy cérnával összekötöm vagy fogvájóval/hústűvel rögzítem, hogy sütésnél ne essenek szét.

A maradék hagymát illetve egy kevés szalonnát olajon üvegesre pirítok, majd megszórom pirospaprikával és jól összekeverem. Ezen a hagymás alapon megsütöm a húsokat. Végül felöntöm vízzel és készre főzom.

Ha szügséges egy kis liszttel sűríthetjük a szaftot (én több hagymát vágok alá, ami besűríti).

Rizzsel tálalom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
hajni21
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is