Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fánkok

Amerikai fánk

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először felmelegítjük a sütőt 160-165 fokra. Egy tálban összekeverjük a lisztet, cukrot és sütőport. Ehhez hozzáadjuk a tojást, a tejet, az olajat és a vaníliás cukrot, majd az egészet csomómentesre keverjük. A fánksütő formát vékonyan kikenjük olajjal, és a formákat körülbelül 2/3-ig töltjük meg a tésztával. Addig sütjük, amíg a fánkok rugalmassá nem válnak, és […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.22.

Hozzávalók

Elkészítése

Először felmelegítjük a sütőt 160-165 fokra. Egy tálban összekeverjük a lisztet, cukrot és sütőport. Ehhez hozzáadjuk a tojást, a tejet, az olajat és a vaníliás cukrot, majd az egészet csomómentesre keverjük.

A fánksütő formát vékonyan kikenjük olajjal, és a formákat körülbelül 2/3-ig töltjük meg a tésztával. Addig sütjük, amíg a fánkok rugalmassá nem válnak, és aranybarnára nem sülnek.

A fánkok így is fogyaszthatók, de ha szeretnénk még finomabbá tenni őket, olvaszthatunk csokoládét. A fánkok egyik felét gyorsan belemártjuk az olvasztott csokoládéba, majd kókuszreszelékbe vagy tortadarába forgatjuk. Hagyjuk megdermedni a csokit, és már fogyasztható is.

Sztori

Nagyon szeretem ezt a sütit készíteni, mert egyszerű, finom és otthon mindenki kedvence. Gyorsan elfogy, amint elkészül! Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is