Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Tokányok, pörköltek

Mexikói sertéstokány tésztával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sertéscombot csíkokra vágom, majd a hagymát is megpucolom és felaprítom. A zsíron megfonnyasztom a hagymát, majd ráteszem a húst és kevergetve fehéredésig sütöm. Ezután felöntöm kevés vízzel és befűszerezem (só, bors, oregánó, mexikói/grill vagy sertés fűszer). A fokhagymát összezúzva teszem bele. A fagyasztott mexikói zöldségkeveréket egy kisebb lábasban megfőzöm. Amikor a hús megfőtt, hozzáöntöm […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Erzsébet Bán
Beküldte: 2022.11.26.

Hozzávalók

Elkészítése

A sertéscombot csíkokra vágom, majd a hagymát is megpucolom és felaprítom.

A zsíron megfonnyasztom a hagymát, majd ráteszem a húst és kevergetve fehéredésig sütöm. Ezután felöntöm kevés vízzel és befűszerezem (só, bors, oregánó, mexikói/grill vagy sertés fűszer). A fokhagymát összezúzva teszem bele.

A fagyasztott mexikói zöldségkeveréket egy kisebb lábasban megfőzöm. Amikor a hús megfőtt, hozzáöntöm a megfőtt zöldségeket és összekeverem.

A tejfölben elkeverem a lisztet és behabarom az ételt hőkiegyenlítéssel.

A tésztát kifőzöm és azzal együtt tálalom az ételt.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Erzsébet Bán
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is