Elkészítése
Az apróra vágott gombát kissé megpároljuk az olajon, majd hozzáadjuk a tarhonyát. Amikor kissé megpirult, felöntjük egy kis vízzel és puhára pároljuk. Tálalás előtt megsózzuk, és ráöntjük a tejfölt.
Az apróra vágott gombát kissé megpároljuk az olajon, majd hozzáadjuk a tarhonyát. Amikor kissé megpirult, felöntjük egy kis vízzel és puhára pároljuk. Tálalás előtt megsózzuk, és ráöntjük a tejfölt.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Az apróra vágott gombát kissé megpároljuk az olajon, majd hozzáadjuk a tarhonyát. Amikor kissé megpirult, felöntjük egy kis vízzel és puhára pároljuk. Tálalás előtt megsózzuk, és ráöntjük a tejfölt.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.