Elkészítése
A csirkecombokat megmossuk és megtisztítjuk, majd kettévágjuk. A paradicsomot szintén megmossuk, és karikákra vágjuk. Amíg a margarin a serpenyőben megolvad, a combokat szárított bazsalikommal bedörzsöljük. Amikor a margarin forró, a csirkecombokat a serpenyőbe tesszük, és addig pirítjuk, amíg egy kis színt kapnak.
A megpirult vajas-bazsalikomos csirkecombokat egy tepsibe tesszük, és ráöntjük a megmaradt vajas-bazsalikomos keveréket. A tepsit betesszük az előmelegített sütőbe, és a combokat majdnem készre sütjük.
Amikor a combok már majdnem megsültek, kivesszük a tepsit, és mindegyik comb tetejére egy-egy karika paradicsomot, valamint egy szelet sajtot teszünk. Visszatesszük a tepsit a sütőbe, amíg a sajt szépen megolvad és aranybarnára sül.
A kész csirkecombokat zöldséges rizzsel, krumplipürével vagy hasábburgonyával tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!

