Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pörkölt, tokány, pecsenye

Kukoricás-gombás hús rizzsel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst feldaraboljuk és alaposan megmossuk. A vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, sót, borsot és őrölt köményt. Ezután beletesszük a húst, és fedő alatt puhára főzzük. Amikor a hús megfőtt, hozzáadjuk a leszűrt kukoricát és gombát, majd az egészet néhány percig összefőzzük. Köretként frissen főtt rizst tálalunk mellé.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst feldaraboljuk és alaposan megmossuk. A vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, sót, borsot és őrölt köményt. Ezután beletesszük a húst, és fedő alatt puhára főzzük. Amikor a hús megfőtt, hozzáadjuk a leszűrt kukoricát és gombát, majd az egészet néhány percig összefőzzük. Köretként frissen főtt rizst tálalunk mellé.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is