Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertésszeletek

Kárpáti borzaska

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst kiklopfoljuk és sózzuk. A fokhagymát apróra vágjuk, a sajtot lereszeljük, a burgonyát pedig megtisztítjuk és nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük. A húst a fokhagyma felével tejbe áztatjuk – a legjobb, ha előző nap tesszük ezt meg, de legalább egy órát hagyjuk állni. A pácból kivett húst lecsepegtetjük. A visszamaradt tejbe beleütjük a tojást, hozzáadjuk […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst kiklopfoljuk és sózzuk. A fokhagymát apróra vágjuk, a sajtot lereszeljük, a burgonyát pedig megtisztítjuk és nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük. A húst a fokhagyma felével tejbe áztatjuk – a legjobb, ha előző nap tesszük ezt meg, de legalább egy órát hagyjuk állni. A pácból kivett húst lecsepegtetjük.

A visszamaradt tejbe beleütjük a tojást, hozzáadjuk a borsot, a reszelt burgonyát és a lisztet, majd sűrű masszává keverjük. A húst először lisztbe forgatjuk, majd a krumplis masszába, és bő olajban aranybarnára sütjük.

A tejfölt elkeverjük a maradék apróra vágott fokhagymával és egy kis sóval. Tálaláskor a húsra kanalazzuk a fokhagymás tejfölt, majd megszórjuk reszelt sajttal.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is