Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Brassói

Pecsenyék

Sertés receptek

Brassói aprópecsenye

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sertéscombot és a szalonnát tetszés szerint kockákra vagy csíkokra vágjuk. A burgonyát megtisztítjuk és felkockázzuk, a hagymákat apróra vágjuk. A szalonnát serpenyőben kipirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, és megdinszteljük. Ezután hozzáadjuk a fokhagyma háromnegyed részét és a húst, majd sóval, borssal, és egy csipet majoránnával fűszerezzük. Folyamatosan kevés vizet adagolva pároljuk a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A sertéscombot és a szalonnát tetszés szerint kockákra vagy csíkokra vágjuk. A burgonyát megtisztítjuk és felkockázzuk, a hagymákat apróra vágjuk. A szalonnát serpenyőben kipirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, és megdinszteljük.

Ezután hozzáadjuk a fokhagyma háromnegyed részét és a húst, majd sóval, borssal, és egy csipet majoránnával fűszerezzük. Folyamatosan kevés vizet adagolva pároljuk a húst, amíg teljesen megpuhul. Amikor a hús már puha, hozzáadjuk a paradicsompürét, és néhány percig átpirítjuk. Ekkor hozzáadjuk a maradék fokhagymát, elkeverjük, de már nem főzzük tovább.

Közben a burgonyát bő olajban aranybarnára sütjük, majd hozzákeverjük a kész húshoz. Tálaláskor házi savanyúsággal kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is