Elkészítése
Egy csomag túrót 1 dl tejjel és egy csomag vaníliás cukorral összeturmixolunk. 10 dkg vajat 10-15 dkg cukorral kikeverünk habosra. Ezután az elkészített túrót a vajjal és még 1 dl tejjel óvatosan összekeverjük. 2 dl tejben 3 teáskanál zselatint feloldunk és felfőzzük (nem szükséges forralni). Amikor langyosra hűl, hozzákeverjük a már elkészített túróhoz.
Ezután rétegesen rakjuk a formába: először a túrót, aztán egy réteg gyümölcsöt, ismét a túrót, és így tovább, míg a felső réteg is túró lesz. A tetejére babapiskótát helyezünk. Lezárjuk a formát, és betesszük a hűtőszekrénybe. Kb. 1 óra múlva kivesszük, ráfordítjuk egy tálcára. Az alsó tetőt levesszük, így könnyen leemelhetjük a formát róla. A végén még díszíthetjük gyümölccsel és tejszínhabbal.


