Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tarját felszeletelem, majd mindkét oldalát alaposan bekenem a fűszerkeverékkel. Egy kevés olajjal megkent tepsibe helyezem a szeleteket, majd ráreszelem vagy rázúzom a fokhagymát, és megszórom gyömbérrel és oregánóval. A burgonyát és a vöröshagymát megtisztítom, majd karikákra vágom, és a fűszerezett húsra teszem. Sózom, borsozom ízlés szerint. Ezután a cukkinit és a gombát kockákra vágom, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.06.

Hozzávalók

Elkészítése

A tarját felszeletelem, majd mindkét oldalát alaposan bekenem a fűszerkeverékkel. Egy kevés olajjal megkent tepsibe helyezem a szeleteket, majd ráreszelem vagy rázúzom a fokhagymát, és megszórom gyömbérrel és oregánóval.

A burgonyát és a vöröshagymát megtisztítom, majd karikákra vágom, és a fűszerezett húsra teszem. Sózom, borsozom ízlés szerint. Ezután a cukkinit és a gombát kockákra vágom, és a burgonya tetejére szórom. Végül az egészet meglocsolom tejföllel.

A tepsit 40-45 percre közepes hőfokú sütőbe teszem, először fóliával lefedve sütöm, majd a végén fólia nélkül, hogy a teteje szépen megpiruljon.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is