Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Csongrádi hústekercs

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst vékony, nagy szeletekre kiklopfoljuk, majd megsózzuk, és lefedve félretesszük. A szalonnát kevés vízben üvegesre főzzük, leszűrjük, majd kissé megpirítjuk. Ehhez hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát és az ecetes paprikát, majd kevés liszttel megszórva sűrű, tölthető masszává keverjük. A masszát hosszában elterítjük a kiklopfolt hússzeleteken, majd a szeleteket szorosan feltekerjük. A feltekert húsokat bepanírozzuk […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst vékony, nagy szeletekre kiklopfoljuk, majd megsózzuk, és lefedve félretesszük. A szalonnát kevés vízben üvegesre főzzük, leszűrjük, majd kissé megpirítjuk. Ehhez hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát és az ecetes paprikát, majd kevés liszttel megszórva sűrű, tölthető masszává keverjük.

A masszát hosszában elterítjük a kiklopfolt hússzeleteken, majd a szeleteket szorosan feltekerjük. A feltekert húsokat bepanírozzuk – lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatva – és bő, forró olajban aranybarnára sütjük.

Tálalás előtt ferdén felszeleteljük a tekercseket, és párolt rizzsel kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is