Elkészítése
A zellert meghámozzuk, kis kockákra vágjuk, és sós, citromos vízben puhára főzzük. Ha megfőtt, leöntjük róla a levét, és hozzákeverjük a meghámozott, felaprított almát és narancsot. Ezután hozzáadjuk a citromos majonézt.
A zellert meghámozzuk, kis kockákra vágjuk, és sós, citromos vízben puhára főzzük. Ha megfőtt, leöntjük róla a levét, és hozzákeverjük a meghámozott, felaprított almát és narancsot. Ezután hozzáadjuk a citromos majonézt.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A zellert meghámozzuk, kis kockákra vágjuk, és sós, citromos vízben puhára főzzük. Ha megfőtt, leöntjük róla a levét, és hozzákeverjük a meghámozott, felaprított almát és narancsot. Ezután hozzáadjuk a citromos majonézt.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.