Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Kék ponty

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldségeket és fűszereket 1 liter vízben felforraljuk, majd leöntjük vele a halat úgy, hogy teljesen ellepje. Fedő alatt 15 percig pároljuk, vagy addig, amíg a hal kék színt nem kap. Megolvasztott vajjal leöntjük, és sósan főtt burgonyával tálaljuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.08.19.

Hozzávalók

Elkészítése

A zöldségeket és fűszereket 1 liter vízben felforraljuk, majd leöntjük vele a halat úgy, hogy teljesen ellepje. Fedő alatt 15 percig pároljuk, vagy addig, amíg a hal kék színt nem kap. Megolvasztott vajjal leöntjük, és sósan főtt burgonyával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is