Elkészítése
A tészta hozzávalóiból piskótát készítünk. A tojássárgáját kikavarjuk a cukorral, a tojásfehérjét pedig kemény habbá verjük. Ezután a sütőporral elkevert lisztet felváltva keverjük a tojásfehérjébe az olajjal és a vízzel. A masszát alaposan eldolgozzuk, majd kikent és lisztezett formába öntjük, és megsütjük.
Miután a piskóta kihűlt, három részre vágjuk. A krémhez a pudingot cukros tejben felfőzzük, majd amikor kihűlt, hozzákeverjük a felvert tejszínt. Az így elkészült krémmel megtöltjük a piskótalapokat.
A tortát ízlés szerint díszítjük.
Sztori: Ezt a tortát egy munkatársam férjének 42. születésnapjára sütöttem, és az egész csapat nagyon várta, hogy milyen lesz. Mindenki örült a végeredménynek, és nagyszerű érzés volt látni az arcukat.
