Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Mákos, diós sütik

Rumosdiótorta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A mazsolát (vagy narancshéjat) rumba áztatjuk, és hagyjuk, hogy megpuhuljon. Miután megpuhult, összekeverjük a többi hozzávalóval. A masszát sütőpapírral bélelt, kb. 28 cm-es kerek formába öntjük, majd 180 °C-ra előmelegített sütőben körülbelül 30 perc alatt megsütjük. Amint kivesszük a sütőből, még forrón megkenjük a tetejét lekvárral.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.17.

Hozzávalók

Elkészítése

A mazsolát (vagy narancshéjat) rumba áztatjuk, és hagyjuk, hogy megpuhuljon. Miután megpuhult, összekeverjük a többi hozzávalóval. A masszát sütőpapírral bélelt, kb. 28 cm-es kerek formába öntjük, majd 180 °C-ra előmelegített sütőben körülbelül 30 perc alatt megsütjük.

Amint kivesszük a sütőből, még forrón megkenjük a tetejét lekvárral.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is