Elkészítése
Könnyen gyúrható tésztát keverünk a hozzávalókból. Sütőlemezre papírt fektetünk, és a tésztából kézzel formázott pereceket erre fektetjük. Közepes lángon világosra sütjük, még melegen porcukrozzuk.
Jó étvágyat!
Könnyen gyúrható tésztát keverünk a hozzávalókból. Sütőlemezre papírt fektetünk, és a tésztából kézzel formázott pereceket erre fektetjük. Közepes lángon világosra sütjük, még melegen porcukrozzuk. Jó étvágyat!
Könnyen gyúrható tésztát keverünk a hozzávalókból. Sütőlemezre papírt fektetünk, és a tésztából kézzel formázott pereceket erre fektetjük. Közepes lángon világosra sütjük, még melegen porcukrozzuk. Jó étvágyat!
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Könnyen gyúrható tésztát keverünk a hozzávalókból. Sütőlemezre papírt fektetünk, és a tésztából kézzel formázott pereceket erre fektetjük. Közepes lángon világosra sütjük, még melegen porcukrozzuk.
Jó étvágyat!
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.