Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Sajtos, snidlinges rizsgolyók

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A rizst megfőzzük és langyosra hűtjük. A snidlinget apróra vágjuk, a sajtot kb. 1×1 cm-es kockákra daraboljuk. A snidlinget és a tojást a rizshez keverjük, majd ízlés szerint ízesítjük borssal, ételízesítővel, és sóval, ha szükséges. A rizsből golyókat formázunk, mindegyik közepébe egy-egy sajtkockát helyezünk, majd megformázzuk őket. Ezután szezámmaggal elkevert zsemlemorzsába forgatjuk a golyókat, és […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.24.

Hozzávalók

A sütéshez

Elkészítése

A rizst megfőzzük és langyosra hűtjük. A snidlinget apróra vágjuk, a sajtot kb. 1×1 cm-es kockákra daraboljuk. A snidlinget és a tojást a rizshez keverjük, majd ízlés szerint ízesítjük borssal, ételízesítővel, és sóval, ha szükséges.

A rizsből golyókat formázunk, mindegyik közepébe egy-egy sajtkockát helyezünk, majd megformázzuk őket. Ezután szezámmaggal elkevert zsemlemorzsába forgatjuk a golyókat, és bő olajban, közepes lángon aranybarnára sütjük.

Tálalás

Joghurtos salátával tálalhatjuk, de köretként is kínálhatjuk sült húsok mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is