Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Mindent bele egytálételek

Zöldborsós gombás hús egriesen

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kockára vágott húst margarinban megpároljuk. A megpucolt és apróra vágott gombát, valamint a borsót is külön pároljuk meg. Amikor minden hozzávaló elkészült, egy jénai edény aljára először a húst tesszük, majd ráhalmozzuk a gombát és a borsót. A rétegekre reszelt sajtot szórunk, végül pedig főzőtejszínnel meglocsoljuk. Sütés Az edényt lefedjük, és előmelegített sütőben kb. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.19.

Hozzávalók

Elkészítése

A kockára vágott húst margarinban megpároljuk. A megpucolt és apróra vágott gombát, valamint a borsót is külön pároljuk meg. Amikor minden hozzávaló elkészült, egy jénai edény aljára először a húst tesszük, majd ráhalmozzuk a gombát és a borsót. A rétegekre reszelt sajtot szórunk, végül pedig főzőtejszínnel meglocsoljuk.

Sütés

Az edényt lefedjük, és előmelegített sütőben kb. 30 percig pároljuk. A végén a tetőt levesszük, és a tetejét aranybarnára sütjük.

Tálalás

Krumplipürével tálaljuk. Nagyon laktató, kiadós étel, amely ünnepi alkalmakra is kiváló választás.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is