Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Magyaros csirkemáj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Máj előkészítése A májat megtisztítjuk, nehogy epe maradjon rajta, majd felezzük. Zöldségek előkészítése A hagymát, paprikát és paradicsomot félkarikákra szeleteljük. Elkészítés Egy serpenyőben zsiradékon megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a paprikát és paradicsomot, és 8-10 percig pároljuk. Ezután hozzáadjuk a májat, megsózzuk, megborsozzuk, majd megszórjuk majoránnával. Erős lángon pirítjuk kb. 8-10 percig, de ne főzzük […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.24.

Hozzávalók

Elkészítése

Máj előkészítése

A májat megtisztítjuk, nehogy epe maradjon rajta, majd felezzük.

Zöldségek előkészítése

A hagymát, paprikát és paradicsomot félkarikákra szeleteljük.

Elkészítés

Egy serpenyőben zsiradékon megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a paprikát és paradicsomot, és 8-10 percig pároljuk. Ezután hozzáadjuk a májat, megsózzuk, megborsozzuk, majd megszórjuk majoránnával. Erős lángon pirítjuk kb. 8-10 percig, de ne főzzük és ne adjunk hozzá folyadékot.

Végül megszórjuk pirospaprikával, összerázzuk vele, majd 2-3 perc után levesszük a tűzről. Főtt burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is