Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Spagettik, makarónik

Milánói makaróni

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát apróra, a sonkát és a szalonnát vékony csíkokra, a gombát szeletekre vágjuk. A tésztát sós vízben kifőzzük. A kipirított szalonnán megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát. Rátesszük a sonkát, és 8-10 percig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, oregánót és bazsalikomot adunk hozzá. Ezután hozzákeverjük a gombát, és addig pároljuk, amíg a gomba levét kezd elfőni. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.20.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát apróra, a sonkát és a szalonnát vékony csíkokra, a gombát szeletekre vágjuk. A tésztát sós vízben kifőzzük. A kipirított szalonnán megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát. Rátesszük a sonkát, és 8-10 percig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, oregánót és bazsalikomot adunk hozzá. Ezután hozzákeverjük a gombát, és addig pároljuk, amíg a gomba levét kezd elfőni. Belerakjuk a paradicsompürét és a ketchupot, majd 5-6 percig forraljuk. Levesszük a tűzről, és cukorral ízesítjük.

Tálalásnál a ragut a kifőtt tésztára szedjük, és reszelt sajttal megszórjuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Olasz Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is