Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kekszes alap elkészítése A darált kekszet kakaóporral alaposan összekeverjük egy tálban. Közben egy edényben a margarint a cukorral és a tejjel lassan melegítjük, amíg a margarin és a cukor teljesen fel nem olvad. Amikor az elegy sima és folyékony, hozzáadjuk a kekszes keveréket, majd rumaromával ízesítjük. Az egészet jól összekeverjük, hogy egyenletes tésztát kapjunk. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.21.

Hozzávalók

Díszítéshez

Elkészítése

A kekszes alap elkészítése

A darált kekszet kakaóporral alaposan összekeverjük egy tálban. Közben egy edényben a margarint a cukorral és a tejjel lassan melegítjük, amíg a margarin és a cukor teljesen fel nem olvad. Amikor az elegy sima és folyékony, hozzáadjuk a kekszes keveréket, majd rumaromával ízesítjük. Az egészet jól összekeverjük, hogy egyenletes tésztát kapjunk.

A sütemény összeállítása

A kekszes masszát egy tepsibe egyenletesen belenyomkodjuk, hogy szép, sima alapot kapjunk. Ezután elkészítjük a csokoládémázat, amellyel bevonjuk a sütemény tetejét. Hagyjuk állni a süteményt, hogy a máz megszilárduljon. Körülbelül 1-2 óra elteltével szeleteljük fel a süteményt.

A díszítés

Két evőkanál vajat felmelegítünk, és hozzáadunk fél tábla fehér csokoládét, amit teljesen felolvasztunk. Az olvasztott csokoládét nyomózsákba tesszük, majd a szeletek tetejére kis pöttyöket vagy díszítéseket formázunk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is