Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Fetával töltött csirkemell

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkemell elkészítése Először a csirkemelleket éles késsel középen szétnyitjuk, majd óvatosan kiklopfoljuk, hogy vékony és egyenletes legyen. Megsózzuk, és oregánóval ízesítjük mindkét oldalukat. A fetasajtot négy egyenlő darabra vágjuk, és minden csirkemell közepére helyezünk egy darabot. A húst félbehajtjuk, hogy a sajt belül maradjon, és jól összezárjuk. Panírozás és sütés A töltött csirkemelleket lisztbe, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.22.

Hozzávalók 4 személyre

A panírozáshoz

Sütéshez

Elkészítése

A csirkemell elkészítése

Először a csirkemelleket éles késsel középen szétnyitjuk, majd óvatosan kiklopfoljuk, hogy vékony és egyenletes legyen. Megsózzuk, és oregánóval ízesítjük mindkét oldalukat. A fetasajtot négy egyenlő darabra vágjuk, és minden csirkemell közepére helyezünk egy darabot. A húst félbehajtjuk, hogy a sajt belül maradjon, és jól összezárjuk.

Panírozás és sütés

A töltött csirkemelleket lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, így alaposan bepanírozzuk őket. Bő, forró olajban, közepes lángon aranybarnára sütjük a húsokat, ügyelve arra, hogy a csirkemell átsüljön, de ne száradjon ki.

Tálalás

A kész töltött csirkemellet párolt zöldségekkel tálaljuk, de más köret, például friss saláta vagy rizs is remekül illik hozzá. Az étel gyorsan elkészíthető és nagyon finom. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Görög Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is