Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Töltött húsok

Parasztos cordon bleu

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A karaj elkészítése Először a karajszeleteket kiklopfoljuk, hogy vékonyak és egyenletesek legyenek, majd megsózzuk őket. A lilahagymát megtisztítjuk, és karikákra vágjuk, hogy könnyen használható legyen a töltéshez. A karaj töltése A kiterített hússzeletek egyik oldalára két szelet bacont, egy szelet füstölt sajtot és néhány lilahagymakarikát helyezünk. A hús másik felét ráhajtjuk a töltelékre, hogy betakarja […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.23.

Hozzávalók 4 személyre

A panírozáshoz

A sütéshez

Elkészítése

A karaj elkészítése

Először a karajszeleteket kiklopfoljuk, hogy vékonyak és egyenletesek legyenek, majd megsózzuk őket. A lilahagymát megtisztítjuk, és karikákra vágjuk, hogy könnyen használható legyen a töltéshez.

A karaj töltése

A kiterített hússzeletek egyik oldalára két szelet bacont, egy szelet füstölt sajtot és néhány lilahagymakarikát helyezünk. A hús másik felét ráhajtjuk a töltelékre, hogy betakarja azt. A szeleteket fogvájóval összetűzzük, hogy sütés közben ne nyíljanak szét.

Panírozás és sütés

A töltött karajszeleteket klasszikus módon bepanírozzuk: lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk őket. Bő olajban, közepes lángon aranybarnára sütjük, ügyelve arra, hogy a hús szépen átsüljön belül is.

Tálalás

A kész töltött karajszeleteket forrón, kedvenc köretünkkel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is