Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkeszárny

Lucullusi csirkeszárny

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkeszárnyak előkészítése Először a csirkeszárnyak végeit levágjuk, amelyeket később felhasználhatunk leveshez. A húsdarabokat megsózzuk, és 15 percre félretesszük, hogy a só jól átjárja a szárnyakat. A tésztamassza elkészítése Egy tálban gyengén felverjük a tojást, majd hozzáöntjük a sört, és megsózzuk, megborsozzuk. Hozzáadjuk a megtisztított és szétzúzott fokhagymát. A gombát, sonkát és a megmosott petrezselyemzöldet […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkeszárnyak előkészítése

Először a csirkeszárnyak végeit levágjuk, amelyeket később felhasználhatunk leveshez. A húsdarabokat megsózzuk, és 15 percre félretesszük, hogy a só jól átjárja a szárnyakat.

A tésztamassza elkészítése

Egy tálban gyengén felverjük a tojást, majd hozzáöntjük a sört, és megsózzuk, megborsozzuk. Hozzáadjuk a megtisztított és szétzúzott fokhagymát. A gombát, sonkát és a megmosott petrezselyemzöldet ledaráljuk vagy nagyon apróra vágjuk, majd a sörös-tojásos keverékhez adjuk. Annyi lisztet keverünk hozzá, hogy a massza kissé sűrűbb legyen, mint a szokásos palacsintatészta.

A szárnyak panírozása és sütése

A csirkeszárnyakat először lisztbe forgatjuk, majd a tésztamasszába mártjuk. Forró olajban, fedő alatt sütjük, hogy a szárnyak jól átsüljenek. Amikor az egyik oldal szép pirosra sült, megfordítjuk a szárnyakat, és fedő nélkül sütjük tovább, amíg mindkét oldal aranybarnára nem sül.

Ez az egyszerű és gyorsan elkészíthető étel kiváló választás bármilyen alkalomra.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is