Elkészítése
A tészta elkészítése
Először az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A vajat elmorzsoljuk a liszttel, majd a vajas liszthez hozzáadjuk a sót, a tojások sárgáját és a felfuttatott élesztőt. Begyúrjuk a tésztát, és egy órán át meleg helyen kelesztjük.
A töltelék elkészítése
Amíg a tészta kel, elkészítjük a tölteléket. A sonkát apróra vágjuk vagy ledaráljuk, majd összekeverjük a krémsajttal, sóval, borssal, egy kanál liszttel és egy tojássárgájával.
A kiflik formázása és sütése
Miután a tészta megkelt, 10-15 cm széles csíkra nyújtjuk, majd háromszögeket vágunk belőle. A háromszögek egyik felére teszünk egy kanálnyit a sonkás töltelékből, majd kifli formára feltekerjük. Hagyjuk a kifliket 10-15 percig pihenni.
Ezután felvert tojással lekenjük őket, és megszórjuk szezámmaggal. Előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük, amíg aranybarnára sülnek.

