Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Rakott finomságok

Tepsis rakott hús

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először a burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk, majd félig megsütjük. Ezután a húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, és megszórjuk grillfűszerrel. Kevés olajon mindkét oldalukat elősütjük, amíg szép aranybarnák nem lesznek. A zöldségeket vajon megpároljuk, ételízesítővel és borssal ízesítjük, hogy a zöldségek is megkapják a megfelelő ízeket. A sajtot lereszeljük. Egy tepsi aljára sorba rakjuk a szalonnaszeleteket, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.23.

Hozzávalók

Elkészítése

Először a burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk, majd félig megsütjük. Ezután a húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, és megszórjuk grillfűszerrel. Kevés olajon mindkét oldalukat elősütjük, amíg szép aranybarnák nem lesznek.

A zöldségeket vajon megpároljuk, ételízesítővel és borssal ízesítjük, hogy a zöldségek is megkapják a megfelelő ízeket. A sajtot lereszeljük.

Egy tepsi aljára sorba rakjuk a szalonnaszeleteket, erre egy réteg félig megsült burgonyát helyezünk. A burgonyára rátesszük a hússzeleteket, majd a húsra rásorakoztatjuk a párolt zöldségeket. Ezt követően ismét egy sor burgonya kerül a tetejére.

A legvégén megkenjük a rakott étel tetejét tejföllel, és megszórjuk a reszelt sajttal.

Az előmelegített sütőben addig sütjük az ételt, amíg a sajt aranybarnára pirul, és az étel szép piros színt kap.

Ez az étel bár kissé macerásnak tűnik, de megéri a fáradságot, hiszen rendkívül ízletes lesz.

Jó étvágyat kívánok hozzá! 🙂

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is