Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fánkok

Pudingos csokis fánk

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az élesztőt langyos cukros tejben felfuttatjuk. Közben a tojást a cukorral alaposan kikeverjük, a margarint pedig felolvasztjuk. Amikor az élesztő felfutott, hozzáadjuk a liszthez, majd a többi hozzávalóval együtt kelt tésztát készítünk belőle. A tésztát addig dagasztjuk, amíg sima és rugalmas nem lesz, majd langyos helyen kétszeresére kelesztjük. Miután megkelt a tészta, lisztezett deszkán átgyúrjuk, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.09.07.

Hozzávalók 40 darabhoz

Töltelékhez

Tetejére

Elkészítése

Az élesztőt langyos cukros tejben felfuttatjuk. Közben a tojást a cukorral alaposan kikeverjük, a margarint pedig felolvasztjuk. Amikor az élesztő felfutott, hozzáadjuk a liszthez, majd a többi hozzávalóval együtt kelt tésztát készítünk belőle. A tésztát addig dagasztjuk, amíg sima és rugalmas nem lesz, majd langyos helyen kétszeresére kelesztjük.

Miután megkelt a tészta, lisztezett deszkán átgyúrjuk, és hagyjuk kissé szétterülni. Körülbelül 2 cm vastagságúra hagyjuk, majd pohárral vagy pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Bő, forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük.

Amíg a fánkok sülnek, megfőzzük a pudingot a szokásos módon. Miután a fánkok kihűltek, habzsák töltő csövével megtöltjük őket a pudinggal. A fánkok tetejét olvasztott csokoládéval vonjuk be.

A díszítést ízlés szerint végezhetjük, akár színes cukorkával, kókuszreszelékkel vagy más dekorációval.

Jó étvágyat kívánok hozzá! 🙂

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is