Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés belsőség

Pirított sertésmáj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A májat megtisztítjuk, eltávolítjuk a hártyákat és az ereket, majd felcsíkozzuk. A hagymát, paprikát, paradicsomot fél karikákra szeleteljük. A zsiradékon megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a paprikát és paradicsomot, és 8-10 percig pároljuk. Ezután hozzáadjuk a májat, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk majoránnával. Erős lángon pirítjuk körülbelül 8-10 percig, ügyelve arra, hogy ne főzzük, és ne […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.09.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A májat megtisztítjuk, eltávolítjuk a hártyákat és az ereket, majd felcsíkozzuk. A hagymát, paprikát, paradicsomot fél karikákra szeleteljük.

A zsiradékon megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a paprikát és paradicsomot, és 8-10 percig pároljuk. Ezután hozzáadjuk a májat, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk majoránnával.

Erős lángon pirítjuk körülbelül 8-10 percig, ügyelve arra, hogy ne főzzük, és ne adjunk hozzá folyadékot. Megszórjuk pirospaprikával, alaposan összerázzuk, és további 2-3 percig pirítjuk, majd levesszük a tűzről.

Főtt burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is