Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Viktória szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A margarint a kakaóval és a cukorral habosra keverjük, majd a tojásfehérjét kemény habbá verjük és hozzáadjuk a margarinos krémhez. Végül belekeverjük a diós-lisztes sütőport. Két egyforma lapot sütünk 170 fokon kb. 20-30 percig. Ha kisültek, mindkét lapot félbevágjuk, így négy egyforma nagyságú lapunk lesz. A krémhez a tojások sárgáját kikeverjük a cukorral és a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.08.30.

Tésztához

Krémhez

Hab a tetejére

Elkészítése

A margarint a kakaóval és a cukorral habosra keverjük, majd a tojásfehérjét kemény habbá verjük és hozzáadjuk a margarinos krémhez. Végül belekeverjük a diós-lisztes sütőport. Két egyforma lapot sütünk 170 fokon kb. 20-30 percig. Ha kisültek, mindkét lapot félbevágjuk, így négy egyforma nagyságú lapunk lesz.

A krémhez a tojások sárgáját kikeverjük a cukorral és a liszttel, majd felöntjük a tejjel és gőz felett besűrítjük. Amikor a pép kihűlt, hozzáadjuk a vajat és habosra keverjük. Ezzel a krémmel töltjük meg a lapokat.

A legfelső lapra a tojásfehérjéből és a cukorból gőz felett habot verünk, majd belekeverjük a lekvárt is. Ezt a habot a sütemény tetejére simítjuk, és kandírozott gyümölccsel megszórjuk. Egy óra múlva már szeletelhető.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is