Elkészítése
A tészta hozzávalóit a liszt és a szódabikarbóna kivételével gőz felett habosra keverem. Amikor már habos, leveszem a gőzről, és hozzáadom a lisztet és a szódabikarbónát. Összegyúrom, majd a tésztát négy egyenlő részre osztom. A tésztadarabokat egyenként kinyújtom egyforma méretűre, majd 180 fokos sütőben pár perc alatt kisütöm. A kisült lapokat vékonyan lekenem baracklekvárral.
A krémhez a pudingot a szokásos módon megfőzöm, majd hagyom kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverem, majd a kihűlt pudinggal összedolgozom. A lekvárral megkent lapokat megtöltöm a krémmel, a legfelső lapot is lekenem vékonyan lekvárral.
A díszítéshez 2 tojásfehérjét gőz felett 15 dkg cukorral és aromával kemény habbá verem. Csillagcső segítségével feldíszítem a süteményt.
