Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Töltött húsok

Töltött karaj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A mélyhűtött zöldborsót forrázzuk le, majd szűrjük le. A gépsonkát és a kaliforniai paprikát apró kockákra vágjuk, a petrezselymet finomra aprítjuk. A karajt hosszában egy hegyes késsel átszúrjuk, majd sózzuk be. A puha, de nem olvasztott vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a tojást és a búzadarát, majd simára keverjük. Az így kapott krémhez hozzáadjuk a borsót, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.09.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A mélyhűtött zöldborsót forrázzuk le, majd szűrjük le. A gépsonkát és a kaliforniai paprikát apró kockákra vágjuk, a petrezselymet finomra aprítjuk. A karajt hosszában egy hegyes késsel átszúrjuk, majd sózzuk be.

A puha, de nem olvasztott vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a tojást és a búzadarát, majd simára keverjük. Az így kapott krémhez hozzáadjuk a borsót, 5 dkg lecsöpögtetett kukoricát, a paprikát, a petrezselymet és a kakukkfüvet, majd sóval és borssal ízesítjük. Ezt a tölteléket a karajba töltjük, és hústűkkel lezárjuk a végeit.

A hús külsejét borsozzuk, alaposan bekenjük olajjal, majd sütőzacskóba tesszük és 180 fokos sütőben 45 percig sütjük. Ezután a zacskót felvágjuk, a szafttal meglocsoljuk a húst, és további 10 percig sütjük, hogy szép színt kapjon. Pihentetjük 5-10 percig, majd felszeleteljük.

A kukoricát majonézzel, mustárral, tejföllel, sóval és borssal összekeverjük, és a karaj mellé tálaljuk.

Sztori

Mivel nem kaptam hosszúkás karajt, maradt egy kis töltelék, amit leveles tésztába töltve, 25 perc alatt kisütöttem.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is