Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges tészták

Csőben sült zöldséges penne

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A padlizsánt meghámozzuk, felkockázzuk, alaposan besózzuk, majd szűrőben lecsepegtetjük. Közben feltesszük a tészta főzővizét forrni, és vékony karikákra vágjuk a hagymát. Kevés olajon egy nagyobb serpenyőben megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a kockákra vágott cukkinit, a kinyomkodott padlizsánt, és a szeletelt répát. Ha szükséges, kevés vizet öntünk hozzá. Borsozzuk, hozzáadjuk a köményt és a koriandert, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.09.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A padlizsánt meghámozzuk, felkockázzuk, alaposan besózzuk, majd szűrőben lecsepegtetjük. Közben feltesszük a tészta főzővizét forrni, és vékony karikákra vágjuk a hagymát. Kevés olajon egy nagyobb serpenyőben megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a kockákra vágott cukkinit, a kinyomkodott padlizsánt, és a szeletelt répát. Ha szükséges, kevés vizet öntünk hozzá.

Borsozzuk, hozzáadjuk a köményt és a koriandert, majd lefedjük és pároljuk, amíg a zöldségek megpuhulnak. Ekkor hozzákeverjük a fetát, amely a hőtől krémessé olvad. Belekeverjük a megfőtt tésztát és az apróra vágott petrezselymet, majd megkóstoljuk, és ha szükséges, tovább fűszerezzük.

Az egészet egy morzsázott tálba vagy közepes tepsibe öntjük, ráöntjük a tejszínt, és a tetejére reszeljük a füstölt sajtot. 200°C-on kb. 40 percig sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is