Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Vadas rösztivel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát felaprítjuk és zsíron megfuttatjuk, a felszeletelt marhahúst feltesszük, és felöntjük vízzel és hozzáadjuk a babérlevelet, a felaprított sárgarépát és a fehérgyökeret a vége felé a mustárt. Röszti készítése: A burgonyát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A reszelt burgonyát, a tojást, a lisztet egy nagyobb tálban jól összekeverjük. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk (ne legyen […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2012.08.31.

Hozzávalók

Rösztihez

Elkészítése

A hagymát felaprítjuk és zsíron megfuttatjuk, a felszeletelt marhahúst feltesszük, és felöntjük vízzel és hozzáadjuk a babérlevelet, a felaprított sárgarépát és a fehérgyökeret a vége felé a mustárt.

Röszti készítése:

A burgonyát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A reszelt burgonyát, a tojást, a lisztet egy nagyobb tálban jól összekeverjük.

Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk (ne legyen túl forró, mert akkor túl gyorsan sül a külseje, a közepe nyers marad).

Egy kanállal kis halmokat adagolunk a serpenyőbe, kissé ellapítjuk, de vigyázva, hogy ne érjenek össze.

Mikor az alja szép aranypirosra sült, óvatosan megforgatjuk, és a másik oldalát is ropogósra sütjük.

Papírtörlőre szedjük, hogy leitassuk róla a felesleges olajat.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is