Elkészítése
A tészta elkészítéséhez 2,5 dl vizet és 15 dkg zsírt felforralunk, majd hozzákeverünk kb. 15 dkg lisztet, és alaposan összefőzzük. Miután 15-20 percig hagytuk hűlni, egyenként hozzáadunk 6 tojást, és jól összekeverjük. A tésztát két lapra osztjuk, és a tepsi hátulján megsütjük. Ehhez megkenjük a tepsi hátulját zsírral, majd rákenjük a tésztát. A sütőt ne nyissuk ki 15 percig, hogy a lapok szépen megemelkedjenek és hullámos felületet kapjanak.
A krém elkészítéséhez 7,5 dl tejben 3 csomag vaníliás pudingport sűrűre főzünk. Eközben 1 margarint 15 dkg porcukorral habosra keverünk, majd a kihűlt pudingot hozzáadjuk, és alaposan összedolgozzuk. A krémet az egyik megsült tésztalapra kenjük.
Ezután 5 dl tejszínt 2 csomag vaníliás cukorral és 1 habfixálóval kemény habbá verünk. A tejszínhabot a krémre kenjük, és rátesszük a másik tésztalapot. A sütemény tetejét porcukorral szórjuk meg.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
